1400 лева събра футболният турнир в Асеновград, хора в нужда получиха хранителни продукти

Автор: Plovdiv Now 4186
1400 лева събра футболният турнир в Асеновград, хора в нужда получиха хранителни продукти

Благотворителният футболен турнир в Асеновград се случи вчера и успя да събере цели 1400 лева. Събитието беше по инициатива на Общинския младежки съвет в града и треньорите от школата на ФК "Асеновец" - Георги Карев и Димитър Илиев.

Мястото на турнира беше "Арена Шипка"в Асеновград. Събраните средства са 1400 лв., като 600 лв. от тях бяха дадени като награден фонд от община Асеновград, но победителите предпочетоха да ги дарят.

Припомняме, че сумата ще се използва за закупуването на основни принадлежности, необходими за провеждането на нормални тренировки за деца и възрастни.

"Благодарим на всички медии за отразяването на новината за турнира и на всички хора, които дойдоха да играят и гледат! Благодарим и на всички, които отделиха от личните си средства в името на общата кауза и заедно показахме обичта си към футбола!", казват организаторите.

Ден по-рано, на 20 юни, доброволците от Общинския младежки съвет в Асеновград, станаха част от друга благородна кампания. Те раздадоха пакети с хранителни продукти на хора, които имат нужда от тях, но по една или друга причина нямат възможност да си ги набавят.

Продуктите са осигурени от асеновградчанина Раиф Хаджиев, който не за пръв път провежда подобни кампании.

Източник: Общински младежки съвет - Асеновград.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина